De wintertrial 2017 de Rally Dag 1

Hoe wil je een dag beginnen. Nou niet dat de motor van de 2CV niet wil starten. Wat nu, waarom en hoe? Hij krijgt brandstof, hij vonkt waarom start dat kreng niet. Dan maar aanduwen…geen resultaat, dan maar slepen, dus 3 rondjes over de parkeerplaats en jawel hij slaat aan! Dus snel alles erin en ….. aansluiten in de file die is ontstaan. Mensen weg we moeten weg!

 

Dus ik uit de auto gesprongen met timing kaart, snel naar voren gerend. Waarom rijdt niemand door er is ruimte zat, dus iedereen weg gestuurd en aangemaand ruimte te maken, zodat Joost over het gras kon racen en precies op de minuut voor onze start bij de boog stonden. Dus snel erin, timingkaart afgeven. Bol-pijl erbij en gaan.

Uiteraard nog even verkeerd rijden, stress zit er goed in.

Daarna bijna bij het eind van de bol pijl komen we deelnemers tegen en zie ik staan, links af St. Gerlach….K** de tripmastercheck gepakt in alle haast.

 

Daarna door naar de start van de test en wat moeten we hier doen en waar weten we dat? Eh, starten, ja maar wat moeten we doen? Dus dat ging ook lekker….not…

 

Dus even gestopt, van plek gewisseld (gepland), daarna opnieuw op pad. Door naar de TC1.2 en daar eens gevraagd, hoe kom je aan die papieren. Ja die heb je gisteren gekregen. Nou wij niet, was niet compleet. Dus snel van iemand anders kopieren om net op tijd klaar te zijn voor de regularity.

 

En mijn blaas stond op knappen, eerst maar rijden. Dat ging best lekker ondanks 0 voorbereiding. Dus bij de controle, gestopt even plassen. Wat geroep van de marshalls en ook opeens Joost. We zijn nog niet klaar, we moeten nog verder……dus dat was onze ochtend.

 

Toen besloten, we gaan nu gewoon rijden en vanmiddag pakken we het goed op. Dus in de middag de koppen recht gezet, heerlijk gestuurd, en goed genavigeerd van Joost, ik kon lekker scherp regularities rijden. Ook de proeven waren erg leuk en spectaculair, maar spekglad, dus voorzichtig aan, dan maar straftijd.

 

Bij de eerste proef op de dag had ik te weinig vaart de heuvel op, licht gewicht van de eend is dan in het nadeel. Dus terug laten rollen en nog een keer. En toen kwamen we boven.

 

Uiteindelijk bij elkaar veel geleerd, en toch wel een goede dag gehad!

 

Wegens slechte wifi misschien geen foto’s

2 gedachten over “De wintertrial 2017 de Rally Dag 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *