The wintertrial 2017 – Voorbereiding deel 4

Het is aftellen geblazen, maar het duurt niet lang meer.

Zijn we dan al helemaal klaar? nee nog niet, het wordt echt last minute werk allemaal.

Joost is vandaag bijna de hele dag bezig geweest om details aan de auto te verbeteren. Haken om de bagage mee vast te kunnen zetten. Communicatie systemen, motorbeschermingsplaat, etc, etc etc…

Ondertussen kijken we naar de weersberichten en zien we het kouder en kouder worden, ’s nachts worden er al temperaturen gemeten van -17, oef… het gaat koud worden.

Sneeuw lijkt er niet echt te gaan vallen, het lijkt erop dat het droog gaat blijven. Op zich vind ik dat jammer, dat betekend meer ijs op de weg en juist in de sneeuw denk ik dat de 2CV echt briljant is.

Ondertussen komen veel tips binnen, veel steun betuigingen, en veel mensen die natuurlijk denken dat de auto al na een halve dag kapot gaat.

Ik ben er van overtuigd dat juist doordat de auto zo simpel is, nog zo dicht bij het origineel is, dat deze auto juist heel sterk is. Door slim te rijden, behoudend en rustig houden we het heel en gaan we ver komen.

Vandaag ging voor mij het werk gewoon door. De bagage staat bijna ingepakt klaar.

Natuurlijk ook even moment met Claudia gepakt en heerlijk uit eten geweest, we gaan elkaar wel een week niet zien en dat is dan wel weer jammer natuurlijk.

Zaterdag is een drukke dag voor ons. Joost moet vroeg onderweg om naar Enschede te komen. Dan snel bagage inladen, banden wisselen, tanken en door naar Maastricht, voor een druk middag programma. Technische keuring, rally safe instructie, testen van apparatuur, inschrijven en natuurlijk stikkers plakken. Dan als afsluiting met wat ervaren rotten nog even door de navigatie perikelen gaan zodat we weten wat we kunnen verwachten.

 

2 gedachten over “The wintertrial 2017 – Voorbereiding deel 4

  1. Heel veel plezier mannen en denk eraan koud hebben zit tussen je oren, die -17 zit buiten de auto.
    Belangrijkste is het vocht buiten houden. Ik heb er volste vertrouwen in dat de eend zich prima zal houden, juist door zijn eenvoud

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.