The wintertrial – voorbereiding deel 3

Sinds echt bekend is dat we gaan starten en we beiden op de startlijst staan zijn we druk. Dagelijks mailen we enkele keren, of we appen of we bellen.

Zelfs onderweg naar Maastricht voor de MECC ging de telefoon een paar keer, of belde ik terug, met Claudia als handsfree kit.

Vandaag staan de tassen al half ingepakt, het gereedschap en de reserveonderdelen zijn verzameld. Met grote dank aan Duckservice trouwens, die belangeloos zo een paar onderdelen mee geeft, als je ze niet gebruikt, breng maar weer terug. Top service!

Joost heeft het routeboek ontvangen, we zouden zelf ook de route in kunnen tekenen, maar dat kost een aantal avonden om te doen. Voor wat meer geld hebben we een compleet ingetekend boek, dan dat maar, kunnen we meer concentreren op alles klaar zetten en het reglement lezen

Vandaag alvast wat te drinken voor onderweg gehaald en wat noodvoedsel, je weet maar nooit.

Ook mijn zakmes laten slijpen door Henk van de oude Leest schoenreparaties in Glanerbrug. En super service, in ruil voor wat verhalen, wat technische adviezen voor zijn Lomax, sleep hij het mes gratis.

Dan langzaam overal aandacht vestigen op het feit dat we de wintertrial gaan rijden. Want dankzij Autoweek en Princen Bier mogen we aan de start staan en dat moeten we natuurlijk goed vaak vertellen en dat doen we graag, want we staan aan de start!

Ook vandaag ons drukke schema voor zaterdag bekeken. Want Joost moet mij nog ophalen in Enschede, terwijl hij in Haarlem woont. En dan moeten we nog naar Maastricht.

Daar hebben we dan nog instructies, de technische keuring, stikkers moeten op de auto, dus ook hier goed kijken wanneer we ergens moeten zijn en een ruim tijdschema maken zodat we beiden weten wat en wanneer.

Gelukkig staat het meeste nu wel langzaam klaar en kunnen we hopelijk nog een klein beetje relaxen voordat het zaterdag begint.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.