voorbereidingen

De voorbereiding voor the wintertrial 2018 is begonnen.

Het is nog even wennen aan de gedachte dat ik ga starten. Het lijkt nog wat onwerkelijk. Af en toe kijk ik op de website https://thewintertrial.com om the kijken of het echt waar is en ja het is echt zo. Dan lees je een aankondiging in Klassiek en Techniek en Octane magazine en dan realiseer je dat je gewoon mee doet. Als je dan in Octane leest dat er een aantal race en rally legendes meedoen, dan realiseer je hoe bijzonder het is.

Ondertussen zijn Joost en ik onafhankelijk van elkaar goed bezig geweest. Joost is druk aan het sleutelen. De 2CV zit er een beetje ontleed uit, maar ik weet dat het goed komt. Nieuwe onderdelen vinden hun weg naar de 2CV. Van V-snaar tot aan een complete revisie van de carburateur en ja echt, 3 punts gordels! Ik vind het zo dapper van Joost dat hij besloten heeft om zijn originele 2CV uit 1965 die nooit is uigerust met gordels, toch deze te laten monteren, hoewel het niet origineel is. Maar voor de veiligheid is het zo fijn te weten dat ze erin zitten. Ik weet dan onze vrouwen en de kleine man van Joost heel erg blij zullen zijn dat we iets veiliger in de auto zullen zitten deze winter.

Ondertussen hebben we zelfs nog meer sponsoren gevonden! Burton helpt ons een beetje voort met wat korting op onderdelen. Autotaalglas gaat ons warme jassen, mutsen en ruitenreiniger leveren. Onori fashion and lifestyle levert ons nog wat meer kleding, zelfs met wat logo’s en onze naam erop, hoe gaaf is dat! Maar daar blijft het niet bij Duckservice heeft mij voordelig een ander voorbumper en vier velgen geleverd, zodat ik winterbanden kan monteren, die weer geleverd worden door https://www.oldtimerbv.nl. En via Klassiek en Techniek hebben we wat verstralers geregeld. Het lijkt wel 1 groot reclameblok zo!

Uiteraard zorgen we dat deze sponsors ook in beeld komen, dus deze noem ik graag, maar ze komen ook op de auto te staan! We zijn echt oprecht dankbaar dat veel mensen ons willen helpen. Dat betekend dat het leeft dat wij meedoen. Zoveel mensen die enthousiast zijn. En zo ervaar ik dat ook als ik vertel dat ik weer mee doe. De mensen zijn enthousiast en eerlijk gezegd, mijn ogen lichten op bij de verhalen van vorig jaar en dan kan ik niet wachten om weer mee te doen.

Afgelopen week met mijn eigen 2CV nog een avondrit gedaan met Rutger Kwant. Och wat was dat weer leuk. We hebben niet gewonnen, maar om weer lekker rond te scheuren met de 2CV is zo heerlijk. De auto staat nu in de garage, onder de modder en moet nodig schoon gemaakt worden.

Over 2 weken rijden Joost en ik een keer samen, mooie oefening en ik heb er zin in!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *