We gaan beginnen!

Dit is mijn eerste post op mijn vernieuwde website.

Maar waar gaat het over? Flyingduckman klinkt leuk, maar is nogal vaag.

De bijnaam is mij ooit gegeven door een britse 2CV liefhebber wonende in Frankrijk. Ik hou er van om te reizen met mijn 2CV. Soms is het hoe extremer hoe beter lijkt het soms. Ik draai mijn hand er niet voor om een reis te maken waar een normale moderne auto makkelijker voor gebruikt wordt. Maar je moet ook lol hebben onderweg.

Ik geniet vooral van al mijn voertuigen. Als er wielen en een rem opzitten ben ik er bijna voor te porren. Een echte Petrolhead zou je mij kunnen noemen, maar met een Frans tintje.

Deze weblog zal gaan over mijn dagelijkse belevenissen met voertuigen. Over mijn fietsverzameling, mijn solex, 2CV, C1 of al die andere auto’s die ik mag rijden.

De eerste post, we gaan beginnen. Dat kan natuurlijk niet zonder dat het weer eens begint met een sleutelmoment. Maar als je met voertuigen bezig bent is sleutelen onvermijdelijk.

Daarom, een foto van de motor van mijn 2CV met een verwijdert spruitstuk. De kop moet er nog af zodat ik wat rubbers kan vervangen en het milieu wat minder kan vervuilen met mijn olie.

Ik hoop dat jullie er van kunnen genieten en dat ik mijn liefde voor de voertuigen over kan brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.